Många roliga uppdrag har vi haft genom åren men några som sticker ut är Reeboks jubileum, Göteborgs kex lansering av Ballerinas nya förpackning, Matsäljarnas stora återförsäljarträff, Norsk Hydros informationsträff och Arlas ”Från jord till bord”. Listan kan göras lång men gemensamt för dessa är att information varvades med aktivitet och vi vågar lova att deltagarna fortfarande kommer ihåg vistelsen!

Workshop

Kortare upplägg där företagsinformationen varvas med naturinformation och kluriga uppgifter längs vår naturstig Stenebyleden. Fördelen är att leden är handikappvänlig så alla kan ta sig fram utan bekymmer. Total sträcka är 1,1-2 km beroende på var ni väljer att börja. Antalet stationer anpassas efter antalet deltagare. Vi löser en station med fikapaus och hela upplägget avslutas med mat på restaurang Stenebygrytan.

Pris mellan 350-500 sek per person exkl. moms (min 40 deltagare). 

Paket 1

Paket 2

Lite längre upplägg där företagsinformationen varvas med lite mer utmanande aktiviteter såsom skytte och höghöjdsäventyr. Antalet stationer anpassas efter antalet deltagare. Vi löser en station med fikapaus och hela upplägget avslutas med mat på restaurang Stenebygrytan.

Pris mellan 550-800 sek per person exkl. moms (min 40 deltagare).  

Paket 3

Heldagsupplägg med alla måltider och fullspäckat schema där upplevelser varvas med information. Ni är själva med och påverkar vilka aktiviteter som ska användas för att komplettera just ert material på bästa sätt. Allt avslutas med en större fest och givetvis ordnar vi med boende om så önskas.

Pris på begäran.

Dalslands Aktiviteter
Steneby Gård 1
666 95 Dals långed

Tel: 0531 33086

Bokning: 0531 33086

Org. nr: 556467-7135
 

Öppet för bokningar året runt! 
Sommaröppet, Juni till Augusti 

  • Trip Advisor Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
Dalsland.com

Copyright © Dalslands Aktiviteter AB 2014 All Rights Reserved. No part of this website may be reproduced without Dalslands Aktiviteter's express consent.