Gemensamt för alla våra vattenövningar är givetvis vattnet, särskilt i sjön Iväg där båda våra lägerplatser ligger. Vatten är ett unikt element som ständigt förändras och erbjuder nya möjligheter och upplevelser!

Vattenövningar

 

Kyrkbåtar var vanliga för ett sekel sedan då man hämtade upp byborna längs sjökanterna för att transportera dem till kyrkan. På Dalslands Aktiviteter finns tre olika kyrkbåtar varav två 8 ”huggare” och en 10 ”huggare”. Även om det bara är 8-10 personer som ror så rymmer varje båt lätt 20 personer vardera. Övningarna är varierande men gemensamt är laginsatsen som är nödvändig för att lyckas!

 

Kyrkbåtar

 

Våra kajaker är inte av havsmodell med roder men inte heller av ren forsmodell, korta och kompakta utan hybrider där emellan. Specialiserade för vatten som Stenebyälven, lite forsande men med längre lugna sträckor och gott om naturliga hinder. Att paddla Stenebyälven är som att göra en resa delvis i en annan värld, nästan som en tropisk djungel. Ni bara måste prova!

 

Kajaker

 

Är det något som Dalsland är känt för så är det vackra paddelvatten. På anläggningen har vi ett antal kanoter och en massa erfarenhet av avskilda paddelvatten med en massa vildmark.

 

Kanoter

 

Oavsett om ni vill ut och fiska, bada eller bara ta en picknick längs sjökanten så kan ni hyra båtar hos oss. Kontakta oss för utbud och priser. 

 

Båtar

 

Ingen större flotte som ni ska övernatta på kanske men en väl så rolig aktivitet som passar lika bra i en 5-kamp som i ett teambuildingprogram.

 

 

Alla våra badtunnor samt bastun står precis vid sjökanten och inbjuder givetvis till bad, året om! Vi har 4 vedeldade badtunnor och 1 vedeldad bastu fördelat på tre olika ställen så tveka inte att kontakta oss för tillgänglighet och priser.

 

Flottbygge

Badtunnor/bastu

Dalslands Aktiviteter
Steneby Gård 1
666 95 Dals långed

Tel: 0531 33086

Bokning: 0531 33086

Org. nr: 556467-7135
 

Öppet för bokningar året runt! 
Sommaröppet, Juni till Augusti 

  • Trip Advisor Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
Dalsland.com

Copyright © Dalslands Aktiviteter AB 2014 All Rights Reserved. No part of this website may be reproduced without Dalslands Aktiviteter's express consent.