Bland det roligaste vi vet är att få hjälpa till. Kanske ska ni hålla i en utbildning men behöver lokaler eller så har ni själva kompetensen men saknar aktiviteterna. Hos oss är alla välkomna, vi ser vår anläggningen som en stor verktygslåda som bara väntar på att användas.

Utbildning

Men givetvis har vi också en rad egna utbildningar som sträcker sig från 1 dag till 1 vecka. Nedan ser ni några av våra certifieringsutbildningar samt vår jaktutbildning som är skräddarsydd för den utländska marknaden. Vi har också tagit fram en 3-dagars överlevnadsutbildning som grundligt går igenom hur man bäst klarar sig i skog och mark med enkla hjälpmedel.

Utbildningspaket "Jakt"

Denna utbildning riktar sig främst till utländska gäster som önskar delta på uppsiktsjakt i Sverige.
Vi erbjuder en grundlig utbildning under 3 fullspäckade dagar med olika block såsom artkunskap och ekologi, etik och moral, svensk jaktlagstiftning, säker vapenhantering, tillvaratagande av djur och praktiska skytteövningar.

Grunden är Svenska Jägareförbundets utbildning och kursen leds av erfarna jägare och utbildare.

Kontakta oss för pris och datum för nästa utbildningstillfälle. 

Utbildningspaket "Överlevnad"

Överlevnadsinstinkten har varit grunden för människans utveckling sedan tidernas begynnelse. Vår förmåga att tillverka redskap, jobba i grupp och finna mat har varit avgörande för människans framgång. Med denna grundläggande kurs i överlevnadsteknik vänder vi oss till naturintresserade personer som vill lära sig mer om hur man kan leva av och med naturen. Vår kurs ger grundläggande kunskaper i överlevnadsteknik med moment som eld, vatten, boende, föda samt psykologiska och mentala faktorer.

Till grund ligger Överlevnadssällskapets och försvarsmaktens utbildningar och ledarna är entusiastiska instruktörer som spenderar mycket tid i skog och mark.


Kontakta oss för pris och datum för nästa utbildningstillfälle.

Utbildningspaket "Konsult"

Denna utbildning riktar sig till dig som är konsult, gruppledare eller företagsledare. Utbildningen sträcker sig över en dag med måltider inkluderat. Grunden är UGL (Utveckling av Grupp och Ledare) och efter genomgången utbildning har ni fått både praktisk och teoretisk kunskap så att ni själva kan leda och handha grupper på våra lågbanor.

Kontakta oss för pris och datum för nästa utbildningstillfälle.

Dalslands Aktiviteter
Steneby Gård 1
666 95 Dals långed

Tel: 0531 33086

Bokning: 0531 33086

Org. nr: 556467-7135
 

Öppet för bokningar året runt! 
Sommaröppet, Juni till Augusti 

  • Trip Advisor Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
Dalsland.com

Copyright © Dalslands Aktiviteter AB 2014 All Rights Reserved. No part of this website may be reproduced without Dalslands Aktiviteter's express consent.