Privat och Turist

På Dalslands Aktiviteter finner privatpersoner och turister något för de flesta ändamål. Med över 20 års erfarenhet av äventyr och upplevelser så vågar vi säga att vi är riktigt bra på det vi gör och med mer än 50 olika aktiviteter så finns det något för alla. Nedan finner ni en kort presentation av våra populäraste upplägg men tveka inte att kontakta oss då vi mer än gärna skräddarsyr just er vistelse!

Privatpersoner och turister

En svensexa eller möhippa är speciell, man vill ge en person ett minne för livet. Men även om huvudpersonen måste vara i fokus så ska det fortfarande vara en minnesvärd dag för resten av sällskapet. Här har vi märkt ett trendskifte under de 20-tal år vi har jobbat, nu är det betydligt vanligare att alla deltar på äventyren även om det brukar bli en extra liten utmaning för huvudpersonen… En sak kan vi lova, äventyr och utmaningar har vi gott om.

Familjen är kanske det viktigaste i livet och visst vill man dela så mycket som möjligt med den, men inte alltför sällan så känns tiden knapp. Med familjen i fokus har vi skapat några upplevelsepaket som alla har en sak gemensamt, gott om tid till att bara vara! Paketen bygger på naturnära boende vid sjön med tillgång till båt för fiske och bad samt innehåller äventyr och upplevelser skräddarsydda efter ålder. Allt detta till ett så bra pris som möjligt!

Det finns ganska många saker i livet som man vill fira, allt från bemärkelsedagar och årsdagar till bröllop. Vi har hjälpt till att anordna annorlunda kalas i över 20 år! Det kan handla om en enkel men god middag, barnkalas med aktiviteter eller bröllop med häst och vagn, men också storslagna och minnesvärda stunder som att ljussätta Stenebyälven och spela livemusik i Ingegerds kammare, en 9 meter djup och 11 meter bred jättegryta. Inga idéer är för små eller stora!

Att turista är kul och spännande, man får se nya platser, möta nya människor och uppleva nya saker. Dalslands Aktiviteter är ett av Västsveriges största outdoor center och vi har jobbat i många år på att förfina och förbättra produkterna som vi anser representerar vårt landskap och vårt land. Med detta i åtanke har vi samlat en mängd upplevelser på ett och samma ställe. Slutligen har vi handplockat våra guider för att säkerställa att våra besökare får en så bra upplevelse som möjligt.Välkomna hit för sommarens häftigaste minnen!

Vi är övertygade om att själen mår bra av naturens lugn. Hos oss kan man uppleva djur och natur på ett enkelt sätt med kunniga guider. Det kan handla om ett besök i vårt älghägn, en kväll med bäversafari eller en guidad vandring längs Stenebyleden, anpassad för både barnvagnar och rullstolar. Det kan också handla om flera dagars uteritt, jaktpaket, paddelexpeditioner eller en riktig överlevnadskurs.

Dalslands Aktiviteter
Steneby Gård 1
666 95 Dals långed

Tel: 0531 33086

Bokning: 0531 33086

Org. nr: 556467-7135
 

Öppet för bokningar året runt! 
Sommaröppet, Juni till Augusti 

  • Trip Advisor Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
Dalsland.com

Copyright © Dalslands Aktiviteter AB 2014 All Rights Reserved. No part of this website may be reproduced without Dalslands Aktiviteter's express consent.

Långa ziplinan