En bra kickoff skapar minnen! För oss handlar det om att deltagarna får utmana sig själva och prova saker de aldrig tidigare provat. Det behöver inte vara på höga höjder utan kan lika gärna vara en uteritt med kaffestopp, en tur över sjön i våra kyrkbåtar eller varför inte prova smida en egen spik, bara det skapar minnen!

Kickoff

Ankomst till Dalslands Aktiviteter där ni välkomnas med fika. Aktivitetspass – Cirkelbanan, Zipline och Bergsnerfirning. Lunch serveras på restaurang Stenebygrytan.

 

Pris 875 sek per person exkl .moms

Kickoff - Halvdag

Kickoff - Heldag

Ankomst till sjön Iväg där vi tar emot er med kaffe och tilltugg. Dagens äventyr startar med storbåtsrodd över sjön och sedan väntar en utmanande 3-kamp. Lunch serveras på restaurang Stenebygrytan. Aktivitetspass - Jakobsstege, Stolphopp och Jättegunga.

 

Pris 1 220 sek per person exkl .moms

Kickoff - Med övernattning

Ankomst vid receptionen där vi tar emot er med kaffe och tilltugg. Dagens första aktivitet är ”Stick iväg på Iväg” där ni ska samla poänggivande backar med hjälp av våra stora kyrkbåtar. Problemet är att flertalet av backarna är fastlåsta och det krävs att ni löser kluriga problem för att knäcka koderna.

 

Lunch serveras på restaurang Stenebygrytan.

 

Aktivitetspass - Cirkelbanan, Zipline och Bergsnerfirning.

Dagen avslutas med grillkväll och när det är dags för att dra sig tillbaka övernattar ni i lappkåta på granris och härliga renskinn. Alternativt boende finns om ni så önskar och ett tillval för kvällen kan vara våra vedeldade badtunnor eller varför inte en trubadur.

 

Frukost 

 

Aktivitetspass – Uteritt i westernsadlar, Jakobsstege och Lågbana 2. 

 

Lunch serveras på restaurang Stenebygrytan.

 

Pris 2 490 sek per person exkl .moms

Dalslands Aktiviteter
Steneby Gård 1
666 95 Dals långed

Tel: 0531 33086

Bokning: 0531 33086

Org. nr: 556467-7135
 

Öppet för bokningar året runt! 
Sommaröppet, Juni till Augusti 

  • Trip Advisor Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
Dalsland.com

Copyright © Dalslands Aktiviteter AB 2014 All Rights Reserved. No part of this website may be reproduced without Dalslands Aktiviteter's express consent.