Vår första lågbana och startskottet för det som skulle bli en av våra kärnverksamheter, grupputveckling. Lågbana 1 har 8 oberoende stationer där utvärdering med fördel sker efter varje genomförd övning.

 

Även om UGL genomsyrar vårt arbetssätt så har även NLP (neurolingvistisk programmering) och utepedagogik influerat våra handledare stort. Gruppövningar behöver inte alltid tas på fullt allvar, det är faktiskt överraskande roligt att bara lösa kluriga uppgifter ihop! Vi använder alla våra gruppövningar till både skoj och allvar men om vi skriver teambuilding eller grupputveckling så menar vi det, då fokuserar vi på processen och jobbar för att åstadkomma en förändring!

Gruppövningar

 

Specialbyggd till Coca-cola och Tre Kronor med influenser från Danmark, så kan vår 9 stationer långa hinderbana beskrivas. Men utmanande, krävande och givande är andra ord som passar bra in!

 

Lågbana 1

Lågbana 2

 

En rolig och utmanande ”inte nudda mark” aktivitet med 6 olika delmoment, passar kanon till såväl skolungdomar som vuxna.

 

Vajerbana

 

Vi har verkligen en uppsjö av externa gruppövningar, allt från fartfyllda till analytiska, enkla till komplexa, vi bygger t.o.m. stora ”företagsspel” för att locka fram den avgörande processen i varje grupp.

 

Externa gruppövningar

 

Att genomföra en nattövning är något extra och vi har aldrig hittills haft en deltagare som lämnat oss oberörd efter att ha deltagit i en nattövning. Det kan handla om komplexa uppgifter såsom ”Piloten” till mer äventyrliga utmaningar som ”Se men inte bli sedd”, gemensamt är upplevelsen i mörkret!

 

Nattövningar

 

En aktivitet som ger garanterad feedback! Här skall ni åstadkomma en godtagbar skiss, förverkliga planen och sedan bokstavligt talat ”sjösätta” den samt utvärdera resultatet personligen.

 

Flottbygge

Dalslands Aktiviteter
Steneby Gård 1
666 95 Dals långed

Tel: 0531 33086

Bokning: 0531 33086

Org. nr: 556467-7135
 

Öppet för bokningar året runt! 
Sommaröppet, Juni till Augusti 

  • Trip Advisor Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
Dalsland.com

Copyright © Dalslands Aktiviteter AB 2014 All Rights Reserved. No part of this website may be reproduced without Dalslands Aktiviteter's express consent.