Företag och Organisation

På Dalslands Aktiviteter finner företag och organisationer något för de flesta ändamål. Med över 20 års erfarenhet av utbildningar, konferenser och kickoff upplägg så vågar vi säga att vi är riktigt bra på det vi gör och med mer än 50 olika aktiviteter så finns det något för alla. Nedan finner ni en kort presentation av våra populäraste upplägg men tveka inte att kontakta oss då vi mer än gärna skräddarsyr just er vistelse!

Företag och Organisation

Vi, Dalslands Aktiviteter, är experter på grupputveckling och jobbar med upplevelsebaserat lärande som bas och försvarsmaktens UGL-koncept genomsyrar alla våra övningar. Teambuilding har blivit ett populärt uttryck som används vitt och brett. För oss har teambuilding inte så mycket med aktiviteten att göra utan vårt fokus är processen i gruppen, aktiviteten är bara katalysatorn som påskyndar processen! I Dalslands djupa skogar finns den lugna avstressande miljö som vi behöver för att guida er grupp till slutmålet.

En bra kickoff skapar varaktiga minnen! Här är aktiviteterna av yttersta vikt och aktiviteter har vi massor. För oss handlar det om att deltagarna får utmana sig själva och prova saker de aldrig tidigare provat. Fördelen med över 20 år i branschen är när kunder återkommer och säger att ”jag kommer fortfarande ihåg när vi korsade sjön i era stora kyrkbåtar”, då har vi skapat minnen!

Visst kan man hålla en konferens var som helst men för oss handlar det om en skapande process där kreativitet och närvaro är av högsta vikt för att lyckas! Företagen investerar i personalens tid och vill få något tillbaka. Vår målsättning är att ge er så goda förutsättningar som möjligt för en lyckad konferens. Just för detta ändamål har vi flera olika lokaler och en mängd passande aktiviteter för att höja delaktigheten, kreativiteten och energinivån.

Bland det roligaste vi vet är att få hjälpa till och se personer växa som människor. Vi har flera egna utbildningar inom olika områden men alla har gemensamt att vi sätter individen och gruppen i fokus. Men vi är också öppna för samarbeten, i snart 20 år har vi hjälpt olika företag och konsulter att skapa så bra utbildningar som det bara går. Kanske ska ni hålla i en utbildning men behöver lokaler eller så har ni själva kompetensen men saknar aktiviteterna. Hos oss är alla välkomna, vi ser vår anläggning som en stor verktygslåda som bara väntar på att användas.

Vi är övertygade om att både stora och små affärer bygger på relationer. Nästa gång ni har besök, låt oss hjälpa er att bygga den relationen ännu starkare. Produktinformation i all ära men varför inte skapa minnen tillsammans som håller livet ut, det är detta vi gör!

Under årens lopp har vi fått många roliga uppdrag, allt från stora säljmöten till produktlanseringar och mässor. Vi har plockat guldkornen från dessa uppdrag och gjort en grund för effektiva och givande workshops där vi varvar information, upplevelser och natur på bästa sätt. Har ni några nya produkter som ni vill presentera på ett sätt som gör att deltagarna definitivt kommer ihåg dom, då är Dalslands Aktiviteter stället för er!

Om ni av någon anledning inte kan komma till oss så kan vi komma till er! Vi har en lång erfarenhet av stora och små arrangemang långt från vår anläggning. Vi har byggt upp aktiviteter på Landvetter, Ullevi, Skara sommarland, Eriksberg, Düsseldorf, Hamburg m.m.
Det kan röra sig om spännande höghöjdsaktiviteter, annorlunda samlings- och utställningslokaler eller roliga och givande gruppövningar. Med våra externa aktiviteter tar vi allt från 10-500 personer, där ni vill ha oss!

Dalslands Aktiviteter
Steneby Gård 1
666 95 Dals långed

Tel: 0531 33086

Bokning: 0531 33086

Org. nr: 556467-7135
 

Öppet för bokningar året runt! 
Sommaröppet, Juni till Augusti 

  • Trip Advisor Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
Dalsland.com

Copyright © Dalslands Aktiviteter AB 2014 All Rights Reserved. No part of this website may be reproduced without Dalslands Aktiviteter's express consent.

Företag