Externa aktiviteter

Vi kommer till er, ja det är hela poängen med våra externa aktiviteter. Till våra externa aktiviteter räknas oftast övningar som är lätta att flytta med och sådana har vi gott om. Vi är ensamma i Sverige om att sätta upp större utmanande höghöjdsaktiviteter såsom Stolphoppet, Jakobsstege och Ziplines för speciella events, givetvis med en försäkring som täcker alla aktiviteter genomförda av oss inom Norden. Med våra externa aktiviteter tar vi allt från 10-500 personer, där ni vill ha oss. Kontakta oss så skräddarsyr vi efter era önskemål och behov.

En rolig och utmanande 5-kamp på valfri ort, passar grupper på 10-100 personer. Vi har ett 20-tal olika grenar att välja mellan.


Tidsåtgång ca 2,5 tim och pris från 450 sek per person exkl. moms och transport.

Extern företagskickoff

Extern teambuildingsövning

En givande och utmanande teambuildingsövning på valfri ort, passar grupper på 10-50 personer. Vi har flera olika upplägg att välja mellan. Allt från enklare samarbetsövningar till utmanande nattövningar. Alla övningar utförs av våra UGL-instruktörer och en kortare utvärdering ingår alltid.


Tidsåtgång ca 2-4 tim och pris från 600 sek per person exkl. moms och transport.

Extern eventaktivitet

Utmanande höghöjdsaktivitet som t.ex. Stolphopp eller Zipline uppsatt på plats. Passar för mässor, utställningar eller andra större event. Aktiviteten byggs alltid upp någon dag före genomförandet och tas ner dagen efter. Priset varierar beroende på förutsättningarna att rigga övningen. En rekognosering ingår alltid.

 

Pris från 30 000 sek exkl. moms plus transport och boende. 

Annorlunda festlokal

Vi kommer till er och bygger upp en annorlunda festlokal med våra stora lappkåtor. Vi ordnar även aktiviteter och mat om så önskas och fixar festen som gästerna sent ska glömma. Ni kan helt enkelt välja hur stort eller litet arrangemanget från oss ska vara!

 

Pris på begäran.

Dalslands Aktiviteter
Steneby Gård 1
666 95 Dals långed

Tel: 0531 33086

Bokning: 0531 33086

Org. nr: 556467-7135
 

Öppet för bokningar året runt! 
Sommaröppet, Juni till Augusti 

  • Trip Advisor Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
Dalsland.com

Copyright © Dalslands Aktiviteter AB 2014 All Rights Reserved. No part of this website may be reproduced without Dalslands Aktiviteter's express consent.