Våra certifieringsutbildningar är mångfacetterade med likheten att det alltid är människan och individen i fokus. Även om det handlar mycket om säkerhet och standardiserade arbetssätt så är fortfarande individen i fokus och vi vågar utlova en minst sagt utmanande och utvecklande utbildning!

Certifieringsutbildning

Denna utbildning riktar sig till dig som är fritidsledare, ungdomsledare eller behandlingsassistent. Utbildningen sträcker sig över 2 dagar med en övernattning i lappkåta. Grunden är utepedagogik och efter genomgången utbildning får ni själva leda och handha grupper på våra lägerplatser samt använda er av våra enklare externa övningar.

Kontakta oss för pris och datum för nästa utbildningstillfälle.

Certifieringsutbildning "Lägerplats"

Certifieringsutbildning "Konsult"

Denna utbildning riktar sig till dig som är konsult, gruppledare eller företagsledare. Utbildningen sträcker sig över en dag med måltider inkluderat. Grunden är UGL (Utveckling av Grupp och Ledare) och efter genomgången utbildning har ni fått både praktisk och teoretisk kunskap så att ni själva kan leda och handha grupper på våra lågbanor.

Kontakta oss för pris och datum för nästa utbildningstillfälle.

Certifieringsutbildning "Höghöjd"

Denna utbildning riktar sig till dig som vill jobba hos oss eller själv få guida grupper på våra höghöjdsbanor. Utbildningen sträcker sig över 5 dagar och grunden är ”Project Adventure” samt Svensk Standard 15011. Det är en stor fördel om man tidigare har jobbat med säkerhetsutrustning men inget krav. Efter genomgången utbildning har ni fått både praktisk och teoretisk kunskap i arbetet med höghöjdsbanor men också kunskap i hur man bemöter gäster och jobbar med service. Observera att det ofta krävs mellan 10-20 lärlingstimmar efter genomgången utbildning för att bli godkänd som guide.

Kontakta oss för pris och datum för nästa utbildningstillfälle.

Dalslands Aktiviteter
Steneby Gård 1
666 95 Dals långed

Tel: 0531 33086

Bokning: 0531 33086

Org. nr: 556467-7135
 

Öppet för bokningar året runt! 
Sommaröppet, Juni till Augusti 

  • Trip Advisor Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
Dalsland.com

Copyright © Dalslands Aktiviteter AB 2014 All Rights Reserved. No part of this website may be reproduced without Dalslands Aktiviteter's express consent.